ºC
2017. december 14.
Norc Magazin Autó & Motor

Autó & Motor Rovat

Autós rovatunkban érdekes cikkekel várjuk olvasóinkat. Autómentés és autószállítás, kölcsönzés és vásárláss, hogy csak néhány topikot említsünk. A benzin, gázolaj és a kőolaj világpiaci árának alakulását is figyelemmel kísérük.

Autótartozékok a kényelmes utazásért

Az emberi természet velejárója a folyamatos terjeszkedés; gyarapodik a család, gyarapodnak a vagyontárgyak, viszont fogy a hely. A családi utazások alkalmával bukik ki ez igazán, amikor hezitálni kell, hogy vigyünk-e mindent, amit csak szeretnénk, de a hátsó szélvédőn már ki se lehet látni, az utasoknak pedig kezüket-lábukat be kell húzni, hogy elférjenek, vagy utazzunk kényelmesen, de hagyjuk otthon a cuccaink felét.

Üzemanyagárak: nő vagy csökken a benzin ára? - elemzés

Ritkán látott volatilitás volt jellemző az olajáraban az elmúlt években, a benzin árát azonban ezen kívül az adók is lényegesen befoláysolják. Hogyan tevődik össze a benzin ára magyarországon és mi várható közép és hosszútávon.

Autószállítás külföldről: árak és feltételek

Az olcsóbb vásárlás reményében sokan próbálkoznak autószállítással külföldről, leginkább ausztriából és németországból. A szállítási és egyéb költségeket is számba véve azonban nem biztos, hogy ez valóban megéri...